Pages

13.5.12

O_O today's diaries...brAvo girls O_O

kul 8.45 pagi tadi aku teman my mak saudara pergi poliklinik al-hafiz . Nak cek baby girl yang baru 8hari lahir tu... sla pe?? kuning la, ape lagi kan.. sampai jer poliklinik tu , ish meme hanelan ar(hebat) baby tu sbb tyme dkter inject kat kaki dy xnangis sikit pown, memang terbaikla..... xsusahkan kerja laa....jap jer p sana, xsampai kul 10 kami dah sampai umh.. haha, paling2 bestnyer , dsebabkan bby tu asyik sleep jer aku pown per g,... aku buka stokin baby dan gosok tapak kaki dy,, sebenarnya aku tahu yang baby tu geli ,tapi aku sengaja buat gtu la, .. hm... cian at bby .. ni pic baby tu. nama dy wan nur zhafirah




bahagian tengahari lak , aku duduk buat resume untuk kerja la... buat punyer buat .. hm , sampai lah siap .. tu jer tapi sambung dengan aktiviti mengemas umah.. abh minta tolong buat pintu tandas yg baru kat dalam bilik, so aku pon tolong la. ye la, abg2 xada kn , so aku jer yg tolong. s0key.. :):) sudah jer wat keja tu , aku sapu bedu2 at dapur n mo0p bahagian dapur, tapi sebelum tuh aku jemur kain luh r. cian at ummi, xsiht.....siap semua...............! jam 5.50petang aku pun gase malas nk rehat i just straight with my aerobik tyme. hehe...... !!! kedum kedam duk senam atas umh laa....kurus r t aku kan,kan,kan.... :)
kul 6.. (now, siap mAndi) terus jer sambung my diaries :)




1 comment:

There was an error in this gadget