Pages

13.5.12

O_O mather's day ... Annyvercery Ummi n Abah O_O

selamat hari ibu buat ummi Azimah Abdul Aziz. sempena hari ibu yang hadir untuk tahun ini, adeq cuma boleh ucap jer kat ummi n i can't give you present because of i don't have any project to do which is make me get $$ hehe. speaking nAh ! adeq sayang ummi even ummi ni kadang2 suka jual klepek.. almaklumlah orang tua kan ,biasalah tu lagi pun aku jer ank pmpuan lam keluarga ni kan? hm... selama ada bersama ummi atas dunia ni, memang banyak yang adeq rasa tak puas hati, tapi semakin hari,semakin adeq sedar yang ape ummi korbankan ,gtau,buat , is something yang nice for me i love you dan sempena hari ibu jugak lah ummi dan abah meraikan Hari Ulangtahun Perkahwinan yang ke 2 eantaah.. lupe.. Pun xboleh bagi hadiah. sowie3!! aku suruh abah ajAk ummi g dinner , ingt suh dyrg date 2 orang, last2 ,aku pun kena g.. heheheheeh............. so, akh bawak g makan,... kenyang perut, hati senangdulu,............................................................................................................................................................ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~~~ ~~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~~~ ~~

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget