Pages

21.5.12

let's started it


assalamualaikum semua... 

 rasa dah xada idea lah nk tulis ni,tp ....aku ni xkan lah xada ideakan?hehe.. ! well, hujung minggu ni or hujung bulan 5 ni aku da na start sem 5 da.. ada lagi 1 tahun untuk habis belajar ... xsabar rasanya nk keluar dari tempat ni..... and hujung bulan 5 ni akan g praktika ..kat mana tu , masih xtau la adeq2 ku semua...masih di rahsiakan,n not bad la kan sebab lau tau jgk tiada nk d risaukan...and menuju kebulan 6... oh my god, as usuall lah, my birthday oppsss,day date of birth 4 june,? mesti xbest sebab raikan d kolej sama kengkawan ... sedihla... tp xpelah,bersyukur sudah sebab aku hidup di dunia ni sudah hmpir 20tahun....banyak rahisa,masalh,suka,hepi au rasai la....just it..and let's enjoy our life oke2.....

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget